Ada Harapan Baru

Minuman Mujarab Cordy Juice

Selamat Datang ka Blog saya

Assallam mu alaikom.wrb.

                Salam sejahtera dan selamat melayari blog saya yang bertajok  "Anda Ada Harapan Baru. " yang mana di Blog ini, saya ingin mengundang anda merenong sejenak beberapa perkara penting yang menjejas hidup kita di masa kini dan juga akan datang.

                 Kita sedia maálom, hidup di masa kini telah jauh berbeza dari zaman ibu bapa kita. Ramai di antara kita hidup dalam keadaán terpaksa dan terhempit kerana menanggong perbelanjaán yang kian saban hari kian meningkat tanpa memberi kesempatan untok kita menikmati keselesaán. Ramai di antara yang melakukan lebeh dari satu tugas saperti pada siang menjadi pegawai Bank dan malam memandu Teksi samata mata kerana mencari kelebehan buat belanja dapor, persekolahan anak anak, bayar Bill Air dan Electric,Tuition dan berbagai bagai lagi. Bukan hanya satakat itu sahaja, malah masa untok beristerehat dan beriadah langsong ta'dapat di lakukan kerana sudah terlalu penat bekerja siang dan malam. Maáf cakap nak layan nafkah batin isteri atau suami pun dah ta'larat. Kadang kadang rasa bosan menyelubongi jiwa kita dan selalu salahkan nasib dan keadaán. Tapi di sa baleknya, kita lihat ada juga orang yang hidup mewah dan bagaikan tidak terasa masaálah kehidupan yang sempit dan berhutang. Apakah rahsianya agakny?

             Di ruang ini saya mengajak anda mengupas kedudukan ekonomi  keluarga dan bangsa kita pada ketika ini dan juga akan datang. Rata rata orang kita berpendapatan di paras sederhana ($2,000.00 hingga ka $5,000.00 / Bulan ) dan ramai yang berpendapatan di paras bawah ($2,000.00 ka bawah/Bulan). Apakah cukup pendapatan yang sademikian untok jangka masa 5 tahun mendatang ?  Sampai bilakah kita harus berada di dalam situasi saperti ini ?

Selamat Datang Ka Blog saya.

          Ini bergantong pada anda. Keadaán tidak akan berubah salagi kita tidak mahu mengubahnya. Malah kita akan rasa tersepit dan gelisah kerana tiada Wang yang cukup untok menampong perbelanjaán mengurus keluarga.Ramai di antara kita yang bekerja tapi gajinya tidak memadai kerana pesaingan dengan Warga asing. Rata rata Warga asing yang datang bekerja di sini mempunyai ijazah dan kelulusan Akedemik yang di iktiraf di pesada Dunia, sedangkan ramai di antara kita pada masa kini maseh leka dan berkhayal ta'mahu berusaha memajukan diri kita.Ramai di antara kita yang akan hilang pendapatan (gaji) kerana dah pencen sebab lanjut usia, menderita sakit atau kena Retrench ( di buang kerja ). Apakah peluang yang ada pada kita ? . Ta'kanlah kita nak biarkan orang asing jadi Boss dan kita jadi kulinya ?

                 Tambahan lagi kan lebeh baik kita berusaha dari sekarang dan membena perniagaán kita untok kehidupan kita di hari mendatang. Mungkin pada ketika itu kita sudah lanjut usia dan ta'boleh bekerja lagi. Badan dah mulai rasa sakit sakit dan tiada majikan yang hendak menerima kita bekerja lagi. Kalau ada Wang simpanan pun jika hari hari di kais akan kering juga.
           
                  Darimanakah akan kita dapatkan sumber kewangan untok menampong hidup dengan pergerakkan tubuh yang samakin hari samakin lemah dan terbatas. Kita mungkin akan jatoh sakit dan anak anak ta'daya nak menanggong kita kerana mereka ada masa'lah mereka sendiri yang memerlukan perhatian dan tindakkan. Apa yang boleh kita buat ? Sudah tentu hidup kita akan menjadi beban pada orang lain."Bolehkah kita bersaing dengan mereka. Sebab itulah saya mengajak anda menyertai saya sekarang ini kerana peluang untok anda berjaya amatlah luas dan meyakinkan. Izinkan saya mengulas sadikit mengapa saya berkata "peluang untok anda berjaya terbentang luas . Cuba anda analisa faktor ini :

1) Syarikat AHB2U baru berusia kurang lebeh 3 tahun di Malaysia dan 1 tahun di Singapura dan Indonesia.Dan akan datang akan di adakan di Brunie dan di seluroh pelusok Dunia.

2) Product Cordy Juice telah terbukti berkesan untok memulehkan kesehatan terhadap hampir semua penyakit (visit Cordy Juice Youtube Testimoni penguna ). Product ini akan menjadi rebutan apabila ia sudah di kenali dan terbukti berkesan.

3) Product sudah di ketahui umum hanya maseh sedang meningkat untok ketahap "POPULAR". Banyak peluang untok anda promosikan product menerusi jaringan anda dan amat mudah untok anda menaja ahli baru  dan peluang untok anda berjaya amatlah luas.

4) Anda akan menjadi sa orang ahli "Pioneer" apabila Cordy Juice sudah menjadi oustanding ( Menyerlah ) di Internet dengan menaja beribu ribu downline di bawah jaringan anda. Dalam tempoh tersebut mungkin anda sudah menjadi sa orang jutawan.( Mungkin anda sudah tidak mengenal saya lagi kerana sudah memandu kereta mewah ). Anda sudah tidak perlu risaukan fasal Wang lagi kerana Wang akan masok dalam account Bank anda walaupun pada ketika itu anda sedang tidur di rumah atau melancong ka merata dunia, WANG tetap masok dalam account anda satiap saát jam di dinding berdetik.
 
                     Inilah matlamat kita mengajak anda bersama sama dengan kami, merubah hidup kita untok memberi kelesesaán hidup pada anak isteri dan ibu bapa yang tercinta. Mereka telah berkorban untok membesarkan kita dan menyambung zuriat kita. Inilah masanya kita balas jasa mereka pada kita walaupun balasan ini hanyalah sa besar biji sawi.

                    Namun yang penting kita merasa gembira apabila melihat wajah wajah orang yang kita sayangi tersenyum ceria dan bahagia.Di  samping itu kita juga dapat membantu orang kita khasnya dan Masyrakat Islam Amnya mengharungi hidup yang mulia dan di segani di pesada Dunia. Kalau bangsa kita KAYA, tidak sa orangpun yang akan pandang kita rendah dan hina, Malah kita akan di hormati dan di segani oleh masyarakat dunia. Marlah kita lakukannya bersama sama.

                Hanya ini lah salah satu cara yang dapat kita berdiri sama tinggi dan duduk sama rendah dengan Masyarakat Dunia.  Dalam kitab AlQuran  Allah telah berfirman  "Allah tidak akan mengubah nasib sa sa orang atau sa suatu kaum, melainkan orang itu atau kaum itu sendiri mengubah nasibnya sendiri ."

                 Kita tidak boleh leka kerana ini negeri kita dan ta'kanlah Tuan rumah makan bertatang dan orang asing makan berhidang.Jika anda adalah sa orang yang memang mencari cari sa suatu untok memulakan initiatif mengubah nasib anda, saya amat berbesar hati mengundang anda menyertai kami dalam perniaga'an "Cordy Juice "ini. Mengapa saya mengajak anda menyertai kami ?

1. Product yang laris dan di perlukan oleh satiap individu.

2. Syarikat yang mantap dan mempunyai wawasan.

3. Philosophy syarikat yang mesra We Love, We Care dan We Share.

4. Mudah membina perniagaán dengan AHB2U.Com.

5. Package Compensation yang menarik dan terbukti boleh di capai dengan usaha sendiri.

6. Kumpulan yang berpengalaman dan mentor yang perihatin terhadap pencapaian Ahli.

7. Sesi bimbingan dan latehan untok semua Ahli.

8. Kerja sa cara kumpulan.

9. Modal sakali menjadi Ahli niaga sapanjang hayat.

10. Tiada bayaran bulanan di kenakan.

                       
 Compensation Plan.


                Sabagaimana kebanyakkan Internet Marketing yang lain, AHB2U juga memberi banyak ruang untok anda membena perniagaán anda dengan mengunakan system Binari. Ini adalah contoh package yang di sediakan untok anda membuat pemilehan samasa anda mendaftar diri anda untok menjadi Ahli. Lihatlah package package yang ada di AHB2U ini.
          Tawaran ini bergantong pada jumlah caruman yang anda pileh untok mendaftar. Contohnya saperti berikut.

            Jika anda ingin mendaftar sa bagai consumer (Penguna product ) hanya untok melanggani product untok kelauarga sendiri sahaja. Anda hanya perlu buat pembelian product sabanyak 2 kotak ($300.00 Dollar Singapura ) dan anda akan di beri 2 kotak Cordy Juice untok keperluan anda sendiri dan boleh juga menjual product mengikut harga pasaran dan meraih keuntonggan  runcit. Package ini hanya membenarkan and menikmati faedah yang terhad.

               Ya'ni, anda akan menerima faedah hanya sa takat sampai untok pergi Umrah sahaja. Ta'kiralah berapa ramai downline anda namun faedahnya tetap sama hingga ka pergi Umrah sahaja.

              Tetapi jika anda menaja pada package Diamond ($1500.00 ) anda akan dapat menikmati seluroh tawaran yang ada dalam system ini termasok dalam package Gold sakali. Anda akan di beri 10 Kotak Cordy Juice dan apabila anda menjual balek product pada pembeli atau pelanggan anda dengan harga runcit $180.00 Dollar Singapura  sa kotak. Anda akan mendapat kembali wang caruman anda ($1500.00) dan meraih keuntongan runcit sabanyak $300.00 dari hasil jualan tadi.

                Ini berarti anda mendaftar sabagai Ahli tanpa kena bayar sa sen pun malah mendapat keuntongan runcit sa banyak $300.00. Betapa mudahnya system ini jika di bandingkan dengan system yang sedia ada di syarikat lain.
 
              Tambahan lagi anda tidak perlu risau untok membayar yuran bulanan, kerana Syarikat AHB2U amat bermurah hati meniadakan yuran bulanan pada Ahli agar, Ahli dapat mengunakan wang tersebut sabagai modal untok melangan product untok membena perniagaán mereka. Kemudahan saperti ini tidak terdapat di syarikat lain yang mana rata rata mengenakan sa jumlah wang sabagai membership fee dan jika anda gagal membayar yuran tersebut anda i gugurkan dari menikmati faedah pada bulan tersebut. System saperti ini hanya menguntongkan syarikat dan membebankan anda untok maintain account anda di Bank.Tetapi tidak di AHB2U. Anda bebas buat keputusan anda terhadap perniagaán anda dengan AHB2U. Yang penting anda berjaya mengubah nasib anda melalui kemudahan yang terdapat di syarikat AHB2U ini. Mereka benar benar ingin melihat kita berjaya dan mencapai impian kita saberapa cepat yang terdaya yang anda lakukan.  Rebutlah peluang ini salagi ia maseh di peringkat permulaán.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

              








                                 





 

Selamat Datang ka Blog saya.


 


 



 










a.Mengapakah anda maseh teragak agak dan belum buat keputusan anda ?
b.Apakah anda takut rugi atau di tipu ? Bagitau kami macam mana kami boleh menipu anda ( bagi contoh ) atau anda skeptikal (Banyak andaian ) ?
c.Anda ta'kuasa cari downline untok membena perniagaán anda ( susah )? Kalau anda ada system yang lebeh senang dan mudah,tunjjokkan kami caranya ?
d. Tahukah anda berapa ramai yang telah berjaya dan hidup selesa buat perniagaán ini ? Ada juga yang dah jadi Jutawan. Apa wawasan anda untok jangka masa 10 tahun dari sekarang ? Taáda ???
e.Semua perniagaán memerlukan pelanggan. Kalau anda ta'mahu cari pelanggan atau buat promosi, Siapa tau anda jual apa ?
f.Agak agak anda sampai bilakah anda nak tunggu dan lihat ? Kematian ta'kenal usia dan boleh datang pada bila bila masa. Sempatkah anda capai impian anda jika hingga sekarang anda maseh RELAX ?
g.Kalau anda percaya pada prinsip anda sekarang dan yakin anda boleh mencapai impian anda. Buktikan pada kami sekarang.

           Jika anda kurang yakin tentang kebenaran yang kami ma'lomkan di sini, anda boleh layari video clip Cordy Juice di youtube untok mendapatkan kepastian dan bukti, supaya anda tidak rasa ragu ragu lagi.  Lihat video clip Mos Zay dan abg Mat di youtube.              

Hubungi saya sekarang




Senyumlah

Hj. Abu Talip Tahir
Hp + 65 90752589
email Address :
abutalipthr@yahoo.com.sg

Terima Kaseh

WOW..!
Saya tahu anda BOLEH.
Jumpa anda di puncak KEJAYAÁN

Wassallam muálaikom wrb .

Write a new comment: (Click here)

SimpleSite.com
Characters left: 160
DONE Sending...

cam | Reply 19.06.2013 22.47

<a href="http://www.roulettecam.fr">Webcam pour gays</a>
<a href="http://www.roulettecam.fr">Chatroulette pour gays</a>

test | Reply 19.06.2013 22.45

test

Siti | Reply 05.10.2012 14.02

Kalau saya nak jadi ahli macam mana caranya?

Hj,Abu Talip Tahir 09.10.2012 02.03

Assallam muálaikom.
Kalau Pn nak jadi Ahli pn kena beli package. Call saya untok dapatkan maklumat lengkap. Terima kaseh.

See all comments

| Reply

Latest comments

19.06 | 22:47

<a href="http://www.roulettecam.fr">Webcam pour gays</a>
<a href="http://www.roulettecam.fr">Chatroulette pour gays</a>

...
19.06 | 22:45

test

...
09.10 | 02:03

Assallam muálaikom.
Kalau Pn nak jadi Ahli pn kena beli package. Call saya untok dapatkan maklumat lengkap. Terima kaseh.

...
05.10 | 14:02

Kalau saya nak jadi ahli macam mana caranya?

...
You liked this page
Hi!
Make your own website like I did.
It's easy, and absolutely free.
AD